Salam pekenalan korang!

Thursday, January 3, 2013

Promosi Shaklee January 2013


Bulan ni bulan berbakti kepada org tua..kenapa?sebab bulan ni Shaklee buat promosi ADVANCED JOINT HEALTH TABLET. Tablet yang khusus untuk mereka-mereka yang menghadapi masalah kesihatan sendi. Jom kita baca beberapa perkara penting yang perlu kita ketahui mengenai kesihatan sendi.


KESIHATAN SENDI.
Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal.

SAKIT SENDI DAN KETIDAKSELESAAN
Semakin umur meningkat, tulang rawan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan dan bebanan boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang menyerang tulang rawan dan menyebabkan ketidakselesaan sendi dan pergerakan terbatas.

Bagi jutaan orang yang mempunyai ketidakselesaan sendi, aktiviti biasa seperti membengkok, duduk dan berjalan pun terasa begitu mencabar.

Jangan biarkan sakit sendi menghalang anda dari bergiat aktif, pencegahan awal boleh menjadikan sendi anda sihat pada masa yang akan datang. Sama ada anda mengidapi sakit sendi atau tidak, adalah penting bagi anda mendapatkan nutrisi sendi seiring peningkatan usia.

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%

Jom baca testimonini dari Emak sahabat saya, Aishah Rahim di sini.

psst..anda tak tau mcmn sakit sendi tu? 
Bila berdiri atau jalan lama-lama, ada rasa sakit lutut...?

kalau solat (rukuk atau sujud),  sakit tak lutut..?

Kalau ada masalah-masalah macam kat atas ni, maknanya anda sakit sendi..


Hubungi saya bagi pertanyaan lanjut. Harga SUPER RUNTUH bulan ini. :)

FB : Maria Rajab / KedaiKecilKami
SMS : 012-5264787
Email : rieyanee_1125@yahoo.com
Blog : http://w0rld0fmin3.blogspot.sg/
Member ID: 866803

p/s: bagi yang berada di sekitar kulim dan pulau pinang boleh mendapatkan barangan shaklee dari saya.. kawasan lain pun boleh..poslaju kan ada.. ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...