Salam pekenalan korang!

Monday, March 5, 2012

mengemas habuk2

kalau korang perasan kat hujung belah kanan blog aku ni ada aku buat bloglist utk aku tgk korang punya update..gambo mcm kt bawah ni..so kalau korng tgk blog korang xdak dlm tu sila update aku k..aku sedang nak mengemas kini blog2 list yg ada ye..yg br nak kenal pun boleh bg jugak..nnt aku update dan aku akan "jalan-jalan" blog korang nnt..update aku yek..

nampak tak list blog aku kt belah kanan tu(aku dah bulatkan ruang tu)..

2 comments:

  1. Salam

    Lovely Dots berbesar hati menjemput anda untuk meMENANGi Where's Elmo a peek-a-boo book untuk si kecil kesayangan.

    Sila Layari pautan ini -> Lovely Dots March Giveaway untuk mengetahui syarat & langkah-langkah berkaitan.


    Terima kasih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...