Salam pekenalan korang!

Saturday, August 29, 2009

icu

mak br kuar spital last month..n bulan ramadhan ni die kena masuk icu pulak...pg ni mak aku masuk icu..kakak aku msg..so skrg tgh siap2 tunggu suamiku balik kerja pastuh aku nk balik kg..check up kt klinik yg tertunda last week yg aku nk p this week kena tunda lg..hrp baby ok2 aje,..kita tgk mak tok dlu yek baby..mak..harap mak cepat sembuh n kuar dr icu..kami syg mak..
-abah n mak tercinta-

12 comments:

  1. semoga mak awk cepat sembuh....

    ReplyDelete
  2. yaya - mekasih..skrg dia dah stabil..dah tukar wad biasa..

    murni - thnks

    ReplyDelete
  3. semoga mak maria cepat sembuh.. amin!

    ReplyDelete
  4. smoga mak ko cepat sembuh.
    doa bulan ramadhan ni lebih diberkati.
    sabar ye

    ReplyDelete
  5. hidd - alhamdulillah mak maria dah stabil..mlm ni dah boleh kuar wad kakak kata..

    mimi - iye..hny doa aku mampu bagi..aku nak tgk die sihat n senyum mcm selalu..

    ReplyDelete
  6. Harap2 ur mom cepat sembuh, insyAllah..doa banyak2 and sabar ok..

    ReplyDelete
  7. aan - alhamdulillah mak dah kuar wad arini..lega..harap die akan lebih sihat nnt..

    ReplyDelete
  8. kak amie - alhamdulillah..dah semakin baik..syukur..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...