Salam pekenalan korang!

Thursday, August 28, 2008

rabu is cinema time

smlm tgk movie..movie ape yek..DEATH RACE..mr silent man yg beli..so pepahamla..mcm taste die la..so pd yg sesape suka tgk aksi ganas blhla layan citer ni..ade lagak ngeri n sgt ngeri smp aku tutup mata..yelah bayangkan diorg race smp sumer dlm tu mati..kecuali ending die ade 2 org je selamat..tu pn sbb hero die ni pakai otak..moral of stori..jgn tiru aksi ngeri ini....heheh..smlm act kami masuk da lama 20 min..malu la gak nak naik kat tempat duduk..(fyi tempat duduk kami kat atas..)..so takut kena baling tomato plk sbb ganggu diorg tgk movie..(hehe..ade tomato ke..)so terlepas beginning die la..nasibla..terkejar2 skit..maklumla rabu kije..tp nk wt mcmn da jd mcm trend kami rabu mesti tgk movie..heheh...so d sbb kan smlm aku blk lmbt..so mr silent man p beli tiket dlu..act teringin giler nak tgk citer Wall-E tp mr silent man kata da penuh..so die beli la death race..(ala die mmg nk tgk pn citer tu..heheh)...takpelah layan jelah..so far ok cuma part yg amat aku tak suka aka org mati dgn ngeri aku tutup mata la..


dinner plk kami mkn mcd..aduss..kalau ari2 mkn makanan segera mcmn bdn aku pn tak naik dgn segera..beli 1 big mac set..kongsi tau..bkn nak kurus ke jimat ke..sbb sll kami mkn 1 set mmg ckup utk kami be2..so buat pe membazir kan..

pas mkn blk tidola..tp sblm tido upload gamba dlu..heheh..

4 comments:

  1. eh, my sis cakap wall e best giler tau! nak g tgklah!!!

    ReplyDelete
  2. ala ye ke?ni lg kempunan nak p tgk ni..aduss...

    ReplyDelete
  3. ya..cepat2 p tgk pd yg tak tgk lg...heheh..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...