Salam pekenalan korang!

Thursday, November 27, 2014

rindu

selamat malam cinta...mama rindu papa yang kerja malam...maka mari kita tempek gambo anak2 yg pakai sebahagian dari baju kerja papa.. (pandai tak mama cover rindu tu? muahahah)

dah dah gi tido la mama oiii...

p/s: perasan tak entry yang ni dah ada signature baru dekat bawah sekali ni..muahahah..gigih siapkan sebelum tidur..so molekla kita buat apa yg patut sebelum tidur ye..malam tahajud cinta ni..selamat beramal semua..


4 comments:

  1. Wah wah blog dah upgrade banyak sehhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah byk lg nk kena tambah ni kan?

      Delete
  2. Meh buatkan utk akak 1 signature

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh nak buat.. upah dia maria nak mkn mee bandung muar dgn kacang pool ek nama dia? sll tgk je org mkn.. teringinn..hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...