Salam pekenalan korang!

Tuesday, August 30, 2011

1syawal

dah lama menyepi kan dr dunia blog..kemalasan melanda nak update blog ms ngandung2 ni..alhamdulillah aku dah selamat melahirkan zuriat ke 2..kali ni baby girl..so syukur smuanya selamat..dah ada 2 anak dan sepasang buat aku rs complete..so pas ni kalau teringin nak beli baju gurl blh beli dah..yeay..ngandung kali ke 2 ni mmg aku suka gila kaler pink..hehe..tanda ngandung baby gurl kot..aku bersalin kat spital haritu jugak..pearl maternity hospital..pukul 4.50 aku masuk wad..pukul 5.25pg aku bersalin..masa masuk wad tu dah bukak 7cm dah..so terus masuk labour room..nurse pecahkan air ketuban then tunggu dr smp..terus bersalin..so far alhamdulillah di mudahkan..kali ni ngandung husband takleh teman sbb anak takda org jaga..syukur ALLAH mudahkan..kalau tak jenuh pulak lengan dr tu aku gigit..dah husband tak masuk labour room aku nk gigit tgn sape..huhu..nama baby marissa afina binti andry arifianto..

nnt aku update lagi..la ni nak layan budak muqri aqil ni sat...dok kacau bising berleter tepi telinga ni..huhu...see u guys..rindu blogging

9 comments:

  1. congrats maria.. seronoknya dah dapat sepasang.. :)

    ReplyDelete
  2. congrats!seronok dgr citer org bersalin mudah and bestnye dh ada sepasang!ok pasni nak gir;/boy lak?haha

    ReplyDelete
  3. onesimplemother - tq..leh rehat pjg sbb da sepasang..hehe..

    dialicious - diah..tq..nak kena cukupkan 1 tema bola jaring dgn bola sepak ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. congrats. selamat berpantang ye...

    ReplyDelete
  5. Congrates maria! memang dah lama ek tak update blog. pasni dlm pantang bleh la update. update gambar baby marissa please! :)

    ReplyDelete
  6. airin - mmg da lama xupdate..rs nk tutup je blog ni..huhu..mls btul skrg..huhu..

    zahira - alhamdulillah dah sepasang

    ReplyDelete
  7. tahniaaahhh!! alhamdulillah dah dapat lagi soraaang :D

    just to let you know i've moved my blog to liyanaznil.wordpress.com :) nanti drop by and tinggalkan link yer, nak buat balik list of blog buddies :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...