Salam pekenalan korang!

Monday, April 4, 2011

double yeay

hari ahad lepas bersamaan dgn 03042011 anak aku dah boleh berjalan sendiri tanpa nak kita pegang tgn dia..yeay for him..tapi not yeay for us sbb bila dia tak mau pegang tgn kita waktu brjalan maka dia nak jalan ikut arah yg dia nak jalan..means kalau aku nak ke kanan dia nak ke kiri..maka jenuhla pulak tangkap dia utk pusing ke arah yg betul..jadi penat akan menjadi 2kali..hhuuhu..utk elakkan die dr g tempat yg tak di ingini..maka andry terpaksa dukung dia..sbb kalau letak kat bawah dia tak mau pegang tgn dah..so not yeay for us sgtla..hehe..

idaman hati

satu lg yeay tu aku dah berjaya dptkan 1 idaman aku..hehe..nntla ek citer psl tu..;)

10 comments:

  1. Yeay..nnti leh main kejar2 pulak..hehehehe

    ReplyDelete
  2. nurulzia - hoho..tak larat nak main kejar2 skrg ni..srh papa dia jelah main kejar2 dgn aqil..hehe..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah aqil dah berjalan :)

    ReplyDelete
  4. nurul - alhamdulillah..akhirnya nurul..

    ReplyDelete
  5. idaman hati pg bercuti2 mesiaaa yeee!!!:)

    ReplyDelete
  6. jenuhlah kejar aqil lepas ni. hihi.

    ReplyDelete
  7. roza - em bukan dah bercuti2 malaysia mkn strawberry ke..hehe

    fad - itula..pas ni confirm penat kejar aqil..huhu

    farah - em lmbt skit farah tp bagus gak..takla cepat sgt penat kejar aqil..hehe

    ReplyDelete
  8. kurusla mama dia nnti pasniii:D

    ReplyDelete
  9. diah - em mmg confirm tak kurus..sbb ngandung..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...