Salam pekenalan korang!

Thursday, June 25, 2009

baby..

credit to youtube.com and terima kasih buat pengirim video tu sbb buat video yg menarik itu...and terima kasih buat kwn ku yg berkongsi psl video ni...enjoice the nice video bout baby..sy sgt suka ayat di last video tu...

video

"aku ibarat pensil di atas kanvas...yang membentuk dan mewarnai kehidupan anakku.."

p/s:rindu kat mak...huhu...weekend ni kena balik umah mak mertua..so minggu satu lagi la kot baru blk umah mak..mak...rindu..




9 comments:

  1. maria dah ada something ker? nape ckp ada lagi 6 bulan jek? kak amie ada missed apa2 ker nie?

    ReplyDelete
  2. kak amie - 6 bulan lg nak celebrate ulang thn perkahwinan la kak amie...ade tu ade..nnt maria reveal kan yek..tunggu..insyaALLAH..

    ReplyDelete
  3. ala.. hid tak boleh tgk youtube kat ofis :(

    ReplyDelete
  4. if awak dah preggie, riri wish u congratulations~ :D

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing dear..
    sukeeeeeeeeeeeeeee sgt.....

    ReplyDelete
  6. tak sabaq nak tgu hang habaq good news nih.. ;) hepi 4 u.

    ReplyDelete
  7. dibiuscinta - sharing tu kan bagus..same2 kita berkongsi info yek..

    m1n4m1 - itula..kasih syg mak ksh yg sejati kan..

    hidd - ala takleh tgk youtube ke?org pun amik kt youtube..menarik video ni..psl kejadian baby..mcmn baby dok dlm perut seorang insan bergelar ibu..touching..huhu..

    riri - mekasih..after check up besok maria bgtau ek kalau ada..=)

    kak maria - sweet kan video tu..rs nak nangis je tgk..rs insaf jap..teringat dosa2 kat mak..

    fathiyah - nnt kalau ada gud news tu insyaALLAH kita bgtau k..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...